Ρήξη στις σχέσεις Αρναούτογλου - Πλούταρχου | "Δεν θέλω να τον δω", ξεσπά ο παρουσιαστής

Ρήξη στις σχέσεις Αρναούτογλου - Πλούταρχου | "Δεν θέλω να τον δω", ξεσπά ο παρουσιαστής

Σε απρόσμενη ρήξη στις σχέσεις τους φαίνεται να οδηγούνται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιάννης Πλούταρχος, με τον παρουσιαστή να εκφράζει την δυσαρέσκειά του προς τον τραγουδιστή. Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής στον Sfera, ο Αρναούτογλου αιφνιδίασε τους συνεργάτες του, μιλώντας με έντονο ύφος για τον Πλούταρχο. Αρχικά, έστειλε φιλιά στην οικογένεια του τραγουδιστή, αναγνωρίζοντας την αξία τους, αφήνοντας όμως αιχμές για άγνωστα "θέματα που τους χωρίζουν.

Η πρόταση της Νάνσυς Αντωνίου να καλέσουν τον Πλούταρχο στο The 2Night Show πυροδότησε ακόμα πιο έντονη αντίδραση. Ο Αρναούτογλου τόνισε με βεβαιότητα ότι δεν θέλει τον τραγουδιστή στην εκπομπή του, ασκώντας κριτική για άτυχη, κατά την άποψή του, χρονική συγκυρία σε προηγούμενες προσκλήσεις. "Δικαίωμά μου δεν είναι;", αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η ρήξη να μην είναι μονόπλευρη. Η φράση "το καλύτερο παιδί είμαι εγώ" έκλεισε με ειρωνικό τρόπο την έκφραση δυσαρέσκειας του Αρναούτογλου.

Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει αντίδραση από τον Γιάννη Πλούταρχο. Η αιφνιδιαστική τοποθέτηση του Αρναούτογλου αφήνει πολλά ερωτήματα αναπάντητα, αφήνοντας ασαφές το μέλλον των σχέσεων τους.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.