Η Elisabeth Moss άφησε να εννοηθεί ότι το sequel του The Invisible Man είναι στα σκαριά

 Η Elisabeth Moss άφησε να εννοηθεί ότι το sequel του The Invisible Man είναι στα σκαριά

To "The Invisible Man" Φαίνεται ότι σύντομα θα επιστρέψει στις οθόνες σας, καθώς η πρωταγωνίστρια της ταινίας του 2020, Elisabeth Moss, άφησε να εννοηθεί ότι ένα sequel βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το The Invisible Man 2 είναι κοντά στο να πραγματοποιηθεί!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast Happy Sad Confused, η Moss δήλωσε ότι νιώθει αισιόδοξη για το μέλλον του "The Invisible Man 2". Αν και η ταινία δεν έχει λάβει ακόμα το πράσινο φως από την Universal Pictures, η Moss αποκάλυψε ότι η δική της εταιρεία παραγωγής, Love & Squalor Pictures, και η Blumhouse Productions συνεργάζονται στενά για να υλοποιήσουν το project. "Η Blumhouse και η εταιρεία παραγωγής μου νομίζω ότι τα καταφέραμε!" δήλωσε η Moss. "Και νιώθω πολύ καλά γι' αυτό! Είμαστε πολύ αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την ιστορία."

Παρόλο που η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη, η δήλωση της Moss σίγουρα θα ενθουσιάσει τους fans της ταινίας τρόμου του 2020. Η ταινία, που απέσπασε θετικές κριτικές για την ερμηνεία της Moss και την αγωνιώδη ατμόσφαιρα, αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που παρενοχλείται από τον αόρατο πρώην σύζυγό της.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.