Συνελήφθη 38χρονος για συστηματικές κλοπές μπαταριών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 38χρονος για συστηματικές κλοπές μπαταριών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 38χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για σειρά κλοπών μπαταριών από φορτηγά και μηχανήματα έργου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο 38χρονος εντοπίστηκε την Τετάρτη, 27/03/2024, στην περιοχή της Σίνδου, την ώρα που αποπειράθηκε να αφαιρέσει μπαταρίες από Ι.Χ. φορτηγό.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του διαρρηκτικά εργαλεία και μικρή ποσότητα ηρωίνης. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 38χρονος, μαζί με δύο συνεργούς του, έναν 45χρονο και μία 36χρονη, είχαν διαπράξει 22 κλοπές μπαταριών από φορτηγά, μηχανήματα έργων και γεωργικούς ελκυστήρες, από τις 7 Φεβρουαρίου έως τις 23 Μαρτίου 2024. Επιπλέον, φέρονται να έχουν κλέψει πινακίδες κυκλοφορίας από Ι.Χ.Ε. όχημα και 1.200 λίτρα πετρέλαιο από ρεζερβουάρ φορτηγού, με την συνολική αξία των κλοπιμαίων να αγγίζει τα 18.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 38χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, ένα πιστόλι άνευ αριθμού, 30 φυσίγγια, ένα μαχαίρι και μία κυνηγετική καραμπίνα. Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.