Το ιστορικό Boeing 727 της Ολυμπιακής κοσμεί πλέον τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης - Εγκαίνια απόψε στις 20:00

Το ιστορικό Boeing 727 της Ολυμπιακής κοσμεί πλέον τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης - Εγκαίνια απόψε στις 20:00

Σε μια εντυπωσιακή μεταφορά, ένα από τα πρώτα Boeing 727 που αγόρασε η Ολυμπιακή Αεροπορία το 1968, βρήκε μόνιμη θέση στον παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, μεταμορφώνοντας το σε ένα μοναδικό τουριστικό αξιοθέατο. Το αεροσκάφος, γνωστό ως "Mount Olympus", αποτελεί ένα από τα έξι Boeing 727/284 που αγόρασε ο Αριστοτέλης Ωνάσης για την Ολυμπιακή, πραγματοποιώντας πτήσεις τόσο εντός Ελλάδας όσο και προς κοντινούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

xcv.jpg

Έχοντας περάσει 23 χρόνια (από το 2001) στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου Ελληνικού, το Mount Olympus μεταφέρθηκε πρόσφατα μπροστά από το γήπεδο Σουρμένων, σηματοδοτώντας την έναρξη μίας νέας εποχής για το ιστορικό αεροσκάφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον περιβάλλοντα χώρο πρόκειται να διαμορφωθεί πλατεία, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά αυτό το αεροπορικό μνημείο. Η επίσημη τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου στις 20:00, με την παρουσία αξιωματούχων της ελληνικής κυβέρνησης.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.