Εξαρθρώθηκε συμμορία διαρρηκτών που δρούσε σε Εκάλη και Νέα Ερυθραία - βίντεο ντοκουμέντo

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται πλέον 4 άνδρες, ηλικίας 23 έως 37 ετών, οι οποίοι αποτελούσαν μέλη συμμορίας διαρρηκτών που δρούσε στις περιοχές της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης. H συμμορία είχε στοχοποιήσει πολυτελείς κατοικίες, με τα μέλη της να δρουν με μεθοδευμένο τρόπο. Σε βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr, καταγράφονται οι κινήσεις των διαρρηκτών σε μια από τις διαρρήξεις που πραγματοποίησαν.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της 23ης Μαρτίου, οι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πλησιάζουν μια οικία στη Νέα Ερυθραία. Αρχικά, ένας από αυτούς σπάει μια μπαλκονόπορτα με κλοτσιά, ενώ στη συνέχεια συνεργάζονται για να παραβιάσουν την είσοδο και να εισέλθουν στο σπίτι. 

Την επόμενη ημέρα, η συμμορία έδρασε στην Εκάλη, όπου διέρρηξαν μια πολυτελή κατοικία. Κατά τη διαφυγή τους, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τους ζήτησαν να σταματήσουν για έλεγχο. Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη, με τους διαρρήκτες να αγνοούν τις υποδείξεις των αστυνομικών, να πραγματοποιούν επικίνδυνους ελιγμούς και να κινούνται αντίθετα στο ρεύμα.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τους 4 δράστες.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.