Σε προσωρινή αργία οι συλληφθέντες υπάλληλοι της ΔΟΥ Χαλκίδας

Σε προσωρινή αργία οι συλληφθέντες υπάλληλοι της ΔΟΥ Χαλκίδας

Χαμός στην ΔΟΥ Χαλκίδας μετά από την σύλληψη επτά ατόμων, συμπεριλαμβανομένης και της διευθύντριας, για διαφθορά. Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, οι εμπλεκόμενοι υπάλληλοι τίθενται σε προσωρινή αργία, έως ότου ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Ο κ. Πιτσιλής, σε δήλωσή του, τόνισε την μηδενική ανοχή της ΑΑΔΕ σε κάθε μορφή παραβατικότητας, τονίζοντας πως η τήρηση του νόμου οφείλει να είναι αδιαπραγμάτευτη, τόσο για τους πολίτες, όσο και για το σύνολο των εργαζομένων στην Αρχή.

«Από την πρώτη στιγμή, που ενημερωθήκαμε για το περιστατικό, βρισκόμαστε - όπως πάντα - σε διαρκή και στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, παρέχοντας κάθε χρήσιμο στοιχείο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Αυτό κάνουμε και με το σύνολο των διωκτικών και δικαστικών αρχών για την υποβοήθηση ερευνών σε υποθέσεις οικονομικού εγκλήματος, φοροδιαφυγής, λαθρεμπορίου και διαφθοράς», τονίζει ο κύριος Πιτσιλής.

«Η μηδενική μας ανοχή είναι αυτονόητα αδιαπραγμάτευτη σε κάθε μορφή παραβατικότητας, από όπου και αν προέρχεται. Το ίδιο και η τήρηση του νόμου, τόσο από τους πολίτες, όσο και από το σύνολο των εργαζομένων της ΑΑΔΕ. Συνεχίζουμε να υπηρετούμε πιστά το δημόσιο συμφέρον, θωρακίζοντας τους πολίτες, την οικονομία και την κοινωνία από κάθε είδους παραβατικές και εγκληματικές δραστηριότητες», καταλήγει.

 
Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.