Tilda Swinton και Olivier Saillard έρχονται στη Στέγη για μια μοναδική παράσταση

Tilda Swinton και Olivier Saillard έρχονται στη Στέγη για μια μοναδική παράσταση

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Tilda Swinton και ο ιστορικός μόδας Olivier Saillard έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για να παρουσιάσουν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση την πρωτότυπη παράσταση "Embodying Pasolini".

Tilda Swinton brings costumes to life in Rome's 'Embodying Pasolini' show |  Fashion Trends - Hindustan TimesΗ παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 16 Δεκεμβρίου, θα αποτελείται από ένα τελετουργικό ντεφιλέ με πρωταγωνιστές τα κοστούμια από τις εμβληματικές ταινίες του Πιερ Πάολο Παζολίνι. Από τις "Χίλιες και μία νύχτες" μέχρι το "Σαλό, 120 μέρες στα Σόδομα", τα κοστούμια του Παζολίνι, σχεδιασμένα από τον Danilo Donati, είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα και εμβληματικά στην ιστορία του κινηματογράφου.

Tilda Swinton embodies Pasolini – ART IS ALIVE

Εκτός από την παράσταση, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Olivier Saillard και την Tilda Swinton. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά. Η παράσταση είναι μια παραγωγή του Studio Olivier Saillard και της Zetema Progetto Cultura (Ρώμη) σε συμπαραγωγή με την Azienda Speciale PalaExpo. Με την υποστήριξη των Ateliers Farani – Luigi Piccolo για τα κοστούμια και του Laboratorio Pieroni.

 

Οι εισιτήρια για την παράσταση και τη συζήτηση είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Στέγης.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.